Zemiaky na kyslo

Hodnotenie (4.6/5)
5
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3320
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
12 KS Zemiaky
2 ČL Soľ
0.5 l Pitná voda
2.5 PL Ocot
4 KS Bobkový list
1 ČL Cukor kryštálový
4 PL Múka hladká
4 dl Mlieko plnotučné
4 KS Vajce slepačie
Postup prípravy pre Zemiaky na kyslo
  1. 1

    Zemiaky si očistíme a nakrájame na kocky. Zalejeme vodou a dáme variť. Osolíme a pridáme bobkový list. Pridáme cukor, soľ, ocot.

  2. 2

    Medzitým si dáme uvariť vajcia na tvrdo (cca 10 min). Po uvarení ich vyberieme, ošúpeme a prekrojíme na 2 polovice.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Restovaná kuracia pečeň
Srnčí guláš s domácou knedľou
Špagety zapečené s mletým mäsom
Hovädzie klobásky so smotanovými zemiakmi
Malinová torta s jahodami
Bebe koláč nepečený
Syrové špagety s nivou a cesnakom
Kuracie ragú s hráškom
Kuracie prsia na čínsky spôsob
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf