Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 3267
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Pirohy
200 ml Smotana na varenie
3 kocka Tavený syr (napr.syrokrém)
100 g Slanina
1 štipka Pažítka (najlepšie čerstvá)
1 štipka Soľ (podľa chuti)
1 štipka Bazalka
Postup prípravy pre Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
  1. 1

    To najdôležitejšie pre mňa je samotná omáčka. Najprv si nakrájam slaninku (každý koľko chce), na panvici upražím ona už sama pustí masť. Hneď ako sú fajné hnedé napohľad chrumkavé ich prehodím do pohára aj s masťou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Peter Lauf

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Mätová omáčka
Výborná krémová Mrkvová polievka
Bravčové medailóniky s hubami
Sviečková na smotane
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Domáce kysnuté langoše
Výborný hrnčekový čokoládový koláč
Bravčové na čiernom korení
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf