listok
Mária Fiľakovská

Porcií 4
Minút 40
Náročnosť Nízka

(4.67 / 5)
Videné: 7 197 x
Halušky s kyslou kapustou
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Radvarim

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky očistíme, umyjeme a postrúhame. Pridáme soľ a výberovú múku podľa hustoty aby sa nám halušky nerozvarili.

  • Krok 2.

    Na oleji opražíme cibuľku pridáme kyslú kapustu, trošku osolíme a okoreníme čiernym korením. Keď sú halušky uvarené scedíme ich a premiešame k nim udusenú kapustu.

  • Krok 3.

    Medzi tým si nakrájame na kúsočky slaninu a opražíme ju, nakoniec všetko spolu zmiešame a podávame.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept