Halušky s kyslou kapustou

Hodnotenie (4.5/5)
2
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1649
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
5 KS Zemiaky
200 g Múka polohrubá
1 ČL Soľ (podľa chuti a potreby)
1 KS Cibuľa
2 plátok Slanina
1 štipka Čierne korenie mleté
200 g Kapusta kyslá
Postup prípravy pre Halušky s kyslou kapustou
  1. 1

    Zemiaky očistíme, umyjeme a postrúhame. Pridáme soľ a výberovú múku podľa hustoty aby sa nám halušky nerozvarili.

  2. 2

    Na oleji opražíme cibuľku pridáme kyslú kapustu, trošku osolíme a okoreníme čiernym korením. Keď sú halušky uvarené scedíme ich a premiešame k nim udusenú kapustu.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Filet z lososa na hráškovom pyré
Rýchly jablkový bochník
Výborná restovaná zelenina s Paccheri cestovinou a syrom
Domáci kurací Gyros
Špagety bolognese
Kuracie kari placky z cukety
Zemiaky na kyslo s fašírkou
Kuracie prsia v krémovom plášti
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie