Halušky s kyslou kapustou

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Halušky s kyslou kapustou
Kuchár/ka: Mária
videní 518
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
5 KS Zemiaky
200 g Múka polohrubá
1 ČL Soľ (podľa chuti a potreby)
1 KS Cibuľa
2 plátok Slanina
1 štipka Čierne korenie mleté
200 g Kapusta kyslá
Postup prípravy pre Halušky s kyslou kapustou
  1. 1

    Zemiaky očistíme, umyjeme a postrúhame. Pridáme soľ a výberovú múku podľa hustoty aby sa nám halušky nerozvarili.

  2. 2

    Na oleji opražíme cibuľku pridáme kyslú kapustu, trošku osolíme a okoreníme čiernym korením. Keď sú halušky uvarené scedíme ich a premiešame k nim udusenú kapustu.

  3. 3

    Medzi tým si nakrájame na kúsočky slaninu a opražíme ju, nakoniec všetko spolu zmiešame a podávame.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
Rizoto so sušenými paradajkami
Muffiny
Plnená paprika
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Kurací mix
Čevapčiči
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Banán v čokoláde
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf