Granadir

Hodnotenie (5/5)
5
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Granadir
Kuchár/ka: Mária
videní 1227
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
7 KS Zemiaky
1 balenie Fliačky
1 KS Cibuľa (väčšia)
50 g Bravčová masť (alebo maslo)
2 ČL Soľ (podľa potreby)
2 ČL Červená paprika sladká
2 KS Zavárané uhorky (podľa chuti)
Postup prípravy pre Granadir
  1. 1

    Zemiačky si očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme variť do hrnca s vodou, kde ich následne hneď osolíme.

  2. 2

    V druhom hrnci, taktiež v osolenej vode varíme fliačky - pridáme pár kvapiek oleja aby sa nám nezlepili. Uvarené premyjeme teplou vodou, scedíme a preložíme do misy, alebo hrnca tak, aby sa nám v tom dobre rozmiešalo. K cestovinám pridáme aj uvarené zemiačky a celé to zasypeme mletou sladkou paprikou.

  3. 3

    V menšom kastroliku si na masti alebo na masle spražíme cibuľku. Tou pomaly a kvalitne polejeme miesta posypané paprikou. Všetko dobré premiešame, podľa potreby a chuti ešte dosolíme a podávame s kyslou uhorkou :)

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Dusená pečeň na slanine a cibuli
Kuracie kari placky z cukety
Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Bravčové karé na hrášku
Vajíčkový pampúch
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Tiramisu roláda špeciál
Kuracie prsia na prírodno s ryžou - fitness
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf