x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

slide
  • Porcie: 6
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 40 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : RadVarim.sk
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Náš domáci Granadír je dobrá a veľmi vďačná klasika. Často krát nazívaný recept ako Granadiersky pochod. Podávame ako stará dobrá klasika ... s kyslými uhorkami

Videné: 8 826 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiačky si očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme variť do hrnca s vodou, kde ich následne hneď osolíme.

  • Krok 2.

    V druhom hrnci, taktiež v osolenej vode varíme fliačky - pridáme pár kvapiek oleja aby sa nám nezlepili. Uvarené premyjeme teplou vodou, scedíme a preložíme do misy, alebo hrnca tak, aby sa nám v tom dobre rozmiešalo. K cestovinám pridáme aj uvarené zemiačky a celé to zasypeme mletou sladkou paprikou.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.