Granadir

Hodnotenie (5/5)
5
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3391
31.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
7 KS Zemiaky
1 balenie Fliačky
1 KS Cibuľa (väčšia)
50 g Bravčová masť (alebo maslo)
2 ČL Soľ (podľa potreby)
2 ČL Červená paprika sladká
2 KS Zavárané uhorky (podľa chuti)
Postup prípravy pre Granadir
  1. 1

    Zemiačky si očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme variť do hrnca s vodou, kde ich následne hneď osolíme.

  2. 2

    V druhom hrnci, taktiež v osolenej vode varíme fliačky - pridáme pár kvapiek oleja aby sa nám nezlepili. Uvarené premyjeme teplou vodou, scedíme a preložíme do misy, alebo hrnca tak, aby sa nám v tom dobre rozmiešalo. K cestovinám pridáme aj uvarené zemiačky a celé to zasypeme mletou sladkou paprikou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pľúcka na smotane
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Krémová tekvicová polievka hokkaido
Sex na tanieri ako výborný koláč
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Znojemské bravčové plátky
Tvarohové šišky
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s cestovinami
Tiramisu do pohára
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf