x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Vyprážaný syr so zemiakmi

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 20 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Danula Vašíčková
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Štandardný ba priam klasický vyprážaný syr je pre niekoho sťa by droga :) alebo občasný hriech. V každom prípade si na ňom pochutná každý. Recept na klasický domáci vyprážaný syr. Foto zdroj: Danula Vašičková

Videné: 2 623 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na náš klasický vyprážaný syr použijeme EIDAM tehlu aspoň 40% tuku. To preto aby sa nám tak veľmi neroztekal. Môžeme použiť aj GOUNDA syr. Ten má podľa mňa takú orieškovejšiu chuť.

  • Krok 2.

    Vajíčka si mierne vyšľaháme s vidličkou s kúskom soli v hlbokom tanieri. Zvlášť v tanieri máme pripravenú strúhanku a v treťom tanieri zase hladkú múku. Teraz máme pripravené všetko na trojobal. Plátok syra vysypeme v hladkej múke, potom celý vo vajíčkach, znova v múke, vajíčkach a nakoniec v strúhanke.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.