x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Tvarohové buchty s hrozienkami

slide
  • Porcie: 8
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 120 minút
  • Kuchyňa : Slovenská, Česká
  • Zdroj : Danula Vašíčková
Pozor Súťaž!
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(3 / 5)
  • Vhodné na : dezert

Dokonalé a pravé tvarohové buchty s hrozienkami ti prinesú domov nie len krásnu vôňu a chuť ale aj výbornú atmosféru. Vyskúšaj ich a uvidíš

Videné: 539 x


Cesto:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bude nutná aj rozpustená masť na mastenie buchiet pred aj po upečení. Cesto zarobené a vykysnuté v pekárni, rozdelíme na potrebný počet dielov (ja som rozdelila na 12, aby boli buchty vážne veľké, optimálne tak 20-24), urobíme bochníčky a necháme ich pod igelitom asi 10 minút odpočinúť.

  • Krok 2.

    Potom každý bochník zvlášť roztlačíme prstami, naplníme 1 lyžicou náplne, dôkladne spojíme a uložíme spojom dole do pekáča (ja som dala na menší plech 32x22cm), kam sme si naliali rozpustenú masť. Mašlovačkou alebo štetčekom každú buchtu pekne zo všetkých strán natrieme, aby sa nám buchty k sebe pri pečení nezlepili.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.