Hlivový perkelt

Hodnotenie (4.8/5)
33
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 4945
28.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
100 g Slanina
1 KS Cibuľa
200 g Hliva ustricová
1 štipka Soľ (podľa chuti)
1 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Petržlen (vňať)
0.5 KS Citrón
2 plátok Maslo
200 ml Smotana na varenie
Postup prípravy pre Hlivový perkelt
  1. 1

    Slaninu si nakrájame a opečieme na bravčovej masti, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom keď už máme cibuľu orestovanú, pridáme na kúsky nakrájanú hlivu. Pridáme červenú papriku osolíme, okoreníme a dusíme cca 30 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bloody Mary
Strapačky s kyslou kapustou
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Šalátová polievka s vajíčkom
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Marinované kuracie prsia
Losos bylinkovou omáčkou
Špenátové halušky s tromi druhmi syra
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf