Prajeme dobrú chuť :)

Zelený šalát s kuracím mäsom, domáci dresing

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 3
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na malé rezančeky. Do panvice dáme olej, rozohrejeme a pridáme mäso a grilovacie korenie. Mäso pražíme cca 10 minút.

  2. Krok 2.

    Všetky druhy zeleného šalátu umyjeme a dáme do misky. Paradajky, uhorku a mozzarellu nakrájame na kocky a všetko pridáme do misky k šalátu.

  3. Krok 3.

    Poriadne premiešame, osolíme pridáme čierne mleté korenie a trocha olivového oleja.

  4. Krok 4.

    Domáci dresing : Kečup a majonézu poriadne zmiešame. Pridáme šťavu z citróna a ak sa nám zdá dresing hustý, rozriedime do mliekom.

  5. Krok 5.

    Na tanier dáme šalát, opražené mäso, polejeme dresingom a podávame.

  6. Krok 6.

    K tomuto šalátu sa hodí cesnakový toast alebo bageta.



Losos na masle a smotanové zemiaky
Kuracie stehná na zeleru, smotanové zemiaky
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom