Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakový šalát s domácou majonézou

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 28.06.19

4.38 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Uvaríme cca 3 kg zemiakov v slanej vode v šupke, dáme variť aj 4 väčšie očistené mrkvy a tiež 8 vajec uvaríme na tvrdo. Jednu fľašu uhoriek nakrájame na kocky a šťavu odložíme.

  2. Krok 2.

    MAJONÉZA- 5 ks vajec dáme do mixera s 1,5 PL horčice a trochou soli, mixujeme a pridávame olej pokiaľ nám ho majonéza prestane brať.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kokosové guličky
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Frankfurtská polievka s kelom