Letný ľahký šalát, vhodný na obed i na večeru
.
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 22.06.19
5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Iveta Lapinová
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1/2   Ľadový šalát (alebo hlávkový, ako chcete)
- pár   Bazalka (lístkov)
- 1 balenie Mozzarella (baby mozzarella)
-   Soľ (podľa chuti)
- 2 PL Olej olivový (dobrý je aj tekvicový)
- 1 balenie Cherry paradajky (menšie)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Letný ľahký šalát, vhodný na obed i na večeru... Zelený šalát umyjeme, osušíme a potrháme do väčšej misy na menšie kúsky. Paradajky pokrájame na štvrtiny, pridáme k šalátu, pridáme aj mozzarellu.
-
Krok 2.
Osolíme, pridáme olej a ocot, jemne premiešame pridáme bazalku a hneď podávame... Výborný je s ciabatou, či opečeným toastovym chlebíkom