Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakový šalát (FOTORECEPT)

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky a markvu si uvaríme v šupke. Uvarené zemiaky a mrkvu ošúpeme a pretlačíme cez krájač zemiakov. Tiež si uvaríme na tvrdo vajíčka a taktiež pretlačíme alebo nakrájame na menšie rezance. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, scedený hrášok, kyslé uhorky nakrájané na malé kocky a podľa potreby pridávame uhorkovú šťavu. Pridáme majonézu, soľ a čierne mleté korenie podľa chuti. Všetko dobre rozmiešame a podávame s vyprážanou rybou alebo rezňami

  2. Krok 2.

    Zemiakovy šalát sa tiež dobre hodí na prípravú obložených chlebíkov, kde na miesto masla alebo nejakej nátierky dávame tenkú vrstvu šalátu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Kakaové palacinky
Pečené a plnené kura