Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Čerstvý zeleninový šalát, francúzsky dresing

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Vhodné na : Slovenská
Recept pridaný: 17.06.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie

Potrebujeme: Šalát

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Čerstvý hlávkový šalát si poriadne umyjeme pod tečúcou vodou. Necháme ho aspoň 5 minút odkvapkať. Potom si ho natrháme na menšie kúsky.

  2. Krok 2.

    Vajíčka si uvaríme na tvrdo v osolenej vode 8 minút. Necháme ich vychladnúť a nakrájame ich na malé kocky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pizza chlieb
Zeleninové rizoto so syrom
Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami