Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Treska so zemiakmi

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.05.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Tresku umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou a obaľujeme v trojobale (hladká múka, vajíčka a strúhanka).

  2. Krok 2.

    Hotové filé vyprážame na oleji na miernom ohni (stupni). Po vypražení necháme chvíľu odstáť na servítke.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Slané slimáčiky z lístkového cesta
Domáci KINDER mliečny rez
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré