Prajeme dobrú chuť :)

Pečený Zubáč na citróne a kôpri

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Filip Žákovic
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.03.19

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Filip Žákovic

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

  2. Krok 2.

    Ako prílohu som zvolil varené zemiaky v šupke na masle a petržlene



Kuracie mäso na čínsky spôsob
Indický šošovicový dhál
Špenátová bábovka