Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom

.

Kuchár/ka: Roskova Lenka
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.02.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 5
Zdroj: Roskova Lenka

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Batatové hranolky: Slaké zemiaky umyjeme a nakrájame na hranolky,usušíme na utierke poukladáme na vymastený plech alebo na plech s papierom pokvapkáme olivovým olejom ( osolíme,okoreníme,pridáme čer.papriku a sušený cesnak. Pečieme na 180 stupnov asi tak 35 min.

  2. Krok 2.

    Karfiol : predvaríme karfiol v slanej vode asi tak 5 min. Po vychladnutí polejeme rozpusteným maslom a posypeme zmesou korenín( soľ ,čier.korenie, čer.paprika, kurkuma, šuš.cesnak, mletá rasca) a pečieme na 180 stupňov asi tak 12 min.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami