Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Rybie filé na masle a hrášku

Doma som týmto receptom zožal úspech, no priznám sa, aj mne to dobre padlo..

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.11.18

4.94 / 5 (32 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: RadVarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky si umyjeme osušíme a omastíme olivovým olejom a celé osolíme. Tie dáme na pekáč (na papier na pečenie) a pri 190 °C pečieme 60 minút. Pozor .. nechajte si miesto na ďalší menší pekáč s rybami. Ten dáme po 35. minútach.

  2. Krok 2.

    Filé (rozmrazené) nasolíme z každej strany a pokvapkáme citrónom. Tie opražíme na panvici pekne na masle cca 15-20 minút na miernom ohni

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie na paprike s haluškami
Morčacie na smotane
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou