Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Ryba na masle s hráškovým pyré

Zdravá rybka plná farieb.

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.11.18

4.89 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Štefan Halàsz

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hrášok som uvaril, následne rozmixoval s maslom a smotanou. Pridal som mätu a nastrúhaný muškátový oriešok a podľa chuti soľ.

  2. Krok 2.

    Pripravil som si omáčku a to spôsobom, že som na masle orestoval šalotku, pridal smotanu minimálne 30%-nú a šťavu z jedného citróna. Podľa chuti soľ. Varením sa nám to zredukuje (zahustí) a na konci som pridal už len nasekanú pažítku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Špik na hrianke
Špenátový prívarok