5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: tinkinerecepty.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 4 KS Pstruh
- 200 g Maslo
- 8 strúčik Cesnak
- 2 PL Strúhanka
- 1 zväzok Petržlenová vňať
- 1 KS Citrón
-   Soľ
-   Múka hladká
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cesnak olúpeme a prelisujeme. Bazalku s petržlenovou vňaťou jemne nasekáme a premiešáme s cesnakom a soľou. Nemiešané bylinky s cesnakom rozdelíme na 2 porcie.
-
Krok 2.
Pstruhy dôkladne umyjeme v studenej vode, plutvy a hlavu môžme nechať nemusíme. Vnútrajšok každého pstruha pokvapkáme citrónom a vyplníme bylinkami s cesnakom. Na vyplnenie pstruhov použijeme jednu celú porciu byliniek s cesnakom. Potom pstruhy poprašíme múkou a krátko z oboch strán opečieme na masle.