Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Filet na kôprovej omáčke

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Filet umyjeme, osušíme. Osušený si okoreníme a osolíme a dáme grilovať na oleji

  2. Krok 2.

    Pripravíme si omáčku: Spravíme si zápražku z oleja a múky. Vlejeme mlieko a necháme povariť. Pridáme soľ, kôpor.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ratatouille
Veľkonočná varená šunka
Grilované koleno s domácimi hranolkami