Prajeme dobrú chuť :)

Filety pstruha na masle

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.06.18

4 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pstruha (buď filety alebo v celku) si najprv umyjeme a poriadne celého potrieme citrónovou šťavou. Takto ho necháme pár minút odležať (cca 15-20 minút).

  2. Krok 2.

    Odležanú rybku opláchneme, osolíme, okoreníme pripravenými koreniami, rozmarínom, jemne cesnakom a pridáme ešte pár kvapiek citróna.

  3. Krok 3.

    Na panvičke si rozpustíme maslo a priravenú rybku opečieme z oboch strán. Podávame ozdobenú kolieskom citróna a petržlenovou vňaťou so zemiakmi pripravenými vlastným spôsobom. Dobrú chuť.



Fantastické kefírové lievance
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Domáci Jahodový džem