Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Filety pstruha na masle

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 01.06.18

4 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pstruha (buď filety alebo v celku) si najprv umyjeme a poriadne celého potrieme citrónovou šťavou. Takto ho necháme pár minút odležať (cca 15-20 minút).

  2. Krok 2.

    Odležanú rybku opláchneme, osolíme, okoreníme pripravenými koreniami, rozmarínom, jemne cesnakom a pridáme ešte pár kvapiek citróna.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom
Špenátové halušky, kuracie mäsko
Kuracie rizoto so slovenskou ryžou