Prajeme dobrú chuť :)

Treska s paradajkovou ryžou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa :
Recept pridaný: 15.08.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Tresku umyjeme, okoreníme korením na ryby a opatrne pomaly opečieme na masle v panvici. Opekáme najprv stranu s kožou, aby sa nám treska nezrolovala. Upečenú tresku dáme do vyhriatej rúry na 10 minút.

  2. Krok 2.

    Ryžu opláchneme, osušíme a opražíme na oleji. Zalejeme vodou, pridáme vegetu a varíme 20 minút.

  3. Krok 3.

    Paradajku nakrájame na malé kúsky a opečieme na kvapke olivového oleja, pridáme paradajkové pyré a 2-3 minútky privedieme do varu.

  4. Krok 4.

    Zmes z paradajok vlejeme do hotovej ryže a poriadne premiešame.

  5. Krok 5.

    Opečenú tresku podávame s paradajkovou ryžou. Dobrú chuť!



Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Jablkový hnetený
Buřtguláš s domácim chlebom