Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Treska s paradajkovou ryžou

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Vhodné na :
Recept pridaný: 15.08.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Tresku umyjeme, okoreníme korením na ryby a opatrne pomaly opečieme na masle v panvici. Opekáme najprv stranu s kožou, aby sa nám treska nezrolovala. Upečenú tresku dáme do vyhriatej rúry na 10 minút.

  2. Krok 2.

    Ryžu opláchneme, osušíme a opražíme na oleji. Zalejeme vodou, pridáme vegetu a varíme 20 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Diviačie stehno na smotane
Kuracie rizoto so zeleninou
Buchty na pare