Vývar s celestínskymi rezancami
.
Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.05.21
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 8
Zdroj: Dominika Huszarikova
Ingrediencie
Potrebujeme: Vývar
- 500 g Bravčové mäso (odrezky z karé)
- 2 kocka Bujón hovädzí
- 3 l Pitná voda
- 4 KS Mrkva
- 1 KS Zeler
- Petržlenová vňať (podľa chuti)
- 2 strúčik Cesnak
- Čierne korenie (podľa chuti)
- Soľ (podľa chuti)
- Nové korenie (podľa chuti)
- 250 g Múka hladká
- 2 KS Vajce
- 200 ml Mlieko
- Petržlenová vňať (podľa chuti, nasekaná najemno)
- Soľ (podľa chuti)
- 20 Olej
Celestínske rezance :
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Vývar : Bravčové odrezky umyjeme, dáme do hrnca a zalejeme 3 litrami studenej vody.
-
Krok 2.
Načistíme si zeleninu a postupne ju pridávame do hrnca.