Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzí vývar, krupicové noky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 22.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 8
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme: Hovädzí vývar

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hovädzí vývar : Hovädzie mäsom umyjeme, vložíme ho do hrnca a zalejeme studenou vodou. Na panvici si opražíme rozpolenú cibuľu a cesnak asi 5 minút. Pridáme do hrnca a privedieme do varu.

  2. Krok 2.

    Koreňovú zeleninu očistíme a pridáme do hrnca. Pridáme soľ, čierne korenie celé, nové korenie celé, hovädzí bujón a čerstvú petržlenovú vňať. Varíme 3 hodiny na malej teplote (miernom ohni). Zakaždým prilievame vodu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Jačmenné krúpy s tekvicou a rybou
Pštrosie vajce so zemiakovou kašou
Kurací segedínsky guláš