Frankfurtská polievka s kelom
.
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.04.21
5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 5
Zdroj: Štefan Halász
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 300 g Zemiaky
- 2 KS Cibuľa šalotka
- 3 KS Frankfurtské párky
- 3 strúčik Cesnak
- 100 g Kel
- Soľ (podľa chuti)
- Červená paprika sladká (podľa chuti)
- Rasca mletá (podľa chuti)
- Pitná voda (na podliatie)
- Majoránka (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na masti som opražil na kolieska narezané párky a dal ich na bok.
-
Krok 2.
Vo výpeku so spenil na jemno nakrájané šalotky, cesnak a na kocky nakrájané zemiaky.