5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Lenka Siváková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Kapusta kyslá
- 300 g Bravčové mäso
- 200 g Údené rebrá
- 50 g Paradajkový pretlak
- Olej (podľa potreby)
- Červená paprika sladká (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- Bobkový list (podľa chuti)
- Rasca mletá (podľa chuti)
- Pitná voda (podľa potreby)
- 1 KS Cibuľa (veľká)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájané bravčové mäso. Podusíme 10 minút.
-
Krok 2.
Pridáme nakrájanú klobásu, popražíme a pridáme červenú mletú papriku, čierne mleté korenie, bobkový list, rascu, paradajkový pretlak, údené rebierka a kapustu.
-
Krok 3.
Podlejeme vodou a necháme variť do mäkka približne 40 minút.