Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hokkaido krémová polievka

Jesenné polievočky sú výborné na chuť, na zohriatie a sú aj krásne na pohľad..... Veď hrajú farbami jesene.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 05.10.20

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 7
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Tekvicu zbavíme jadierok, pokrájame na kocky aj so šupkou a orestujeme na olivovom oleji. Potom pridáme nakrájanú šalotku /pór /, cesnak a ešte pár minút spolu restujeme.

  2. Krok 2.

    Potom zalejeme vývarom, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, pridáme soľ, korenie a pomaly varíme, na miernom ohni. Varíme, pokiaľ nie sú zemiaky a tekvica mäkké.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Plnená kuracia roláda
Pečený bôčik s dusenou mrkvou
Syrové placky - zemiakové