Prajeme dobrú chuť :)

Zeleninový vývar

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.

  2. Krok 2.

    2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.

  3. Krok 3.

    3.Keď je zelenina na polovicu mäkká pridáme papriku. Varíme kým nie je všetko mäkké a mäso uvarené.

  4. Krok 4.

    4.Zeleninu vyberieme a nakrájame z nej každý čo má rád, odložíme do misky. Mäsko oberieme od kosti a tiež odložíme. krky nemusíme oberať.

  5. Krok 5.

    5. Podávame s rezancami a zeleninkou s mäskom z misky :)



Zapekaná ryža
Hovädzí guláš na pive
Škoricové slimáky