Ingrediencie
Potrebujeme:
- 6 KS Kuracie krídla (môžeme použiť aj krky)
- 1 KS Cibuľa
- 2 KS Mrkva
- 2 KS Petržlen
- 1/2 KS Zeler
- 1 KS Paprika biela
- 2 PL Magi
- štipka Soľ
- štipka Čierne korenie mleté
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.
-
Krok 2.
2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.
-
Krok 3.
3.Keď je zelenina na polovicu mäkká pridáme papriku. Varíme kým nie je všetko mäkké a mäso uvarené.
-
Krok 4.
4.Zeleninu vyberieme a nakrájame z nej každý čo má rád, odložíme do misky. Mäsko oberieme od kosti a tiež odložíme. krky nemusíme oberať.
-
Krok 5.
5. Podávame s rezancami a zeleninkou s mäskom z misky :)