Prajeme dobrú chuť :)

Zeleninový vývar

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.

  2. Krok 2.

    2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kurča s plnkou a zemiakmi
Hovädzí guľáš s gratínovanými zemiakmi
Filety pstruha na masle