Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zeleninový vývar

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.

  2. Krok 2.

    2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hrášková polievka
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Paradajková polievka