5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 6 KS Kuracie krídla (môžeme použiť aj krky)
- 1 KS Cibuľa
- 2 KS Mrkva
- 2 KS Petržlen
- 1/2 KS Zeler
- 1 KS Paprika biela
- 2 PL Magi
- štipka Soľ
- štipka Čierne korenie mleté
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.
-
Krok 2.
2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.