Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cícerová polievka

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 06.06.19

4.5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Šalotku nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji, pridáme cícer z konzervy aj so šťavou. Zemiak ošúpeme, nakrájame na kocky a pridáme k ciceru. Pridáme ešte asi pol litra vody a na miernom ohni varíme do mäkka.

  2. Krok 2.

    Potom všetko rozmixujeme ponorným mixérom, prilejeme sladkú smotanu a krátko povaríme. Polievku odstavíme a keď už nevrie, pridáme plátok masla, necháme ho voľne rozpustiť a potom polievku premiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčový rezeň naopak
Americký kapustový šalát - coleslaw
Špenátový prívarok