Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáci slepačí vývar

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Veronika Bencová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.06.19

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 130 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Veronika Bencová

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kosti prípadne mäso z ktorého budeme vývar robiť varime úplne od začiatku na najmenšiom ohni a samozrejme v úplne studenej vode. Po hodine a pol ich pekne vyberieme z polievky až potom osolíme, pridáme celé čierne korenie a koreňovú zeleninu - zeler, petržlen , mrkvu.

  2. Krok 2.

    Po ďalšej hodine pridajte ak dávate celý zemiak( ja dávam aj 3), Kaleráb, celú cibuľu, celú papriku, kel, petržlenovu vňať a ďalšiu hodinu varím. Celkom ho dochucujem až 10 min pred koncom varenia. A dávam aj polievkové korenie

  3. Celý postup nájdeš SEM



Rybacia pomazánka
Čerešňový koláč s čokoládou a syrom
Medové rezy s kyslou smotanou