Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom

.

Kuchár/ka: Nina Karol
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 07.05.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 8
Zdroj: Nina Karol

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Najskôr si nachystáme cibuľu a slaninu. Obe nakrájame na malé kúsky. Väčší hrniec položíme na stredný oheň. Rozpustíme v ňom bravčovú masť a dobre rozohrejeme. Nakrájanú slaninku a cibuľu hodíme do hrnca a začneme pražiť.Potom pridáme kúsky bravčového mäsa a všetko spolu opražíme.

  2. Krok 2.

    Keď je i bravčové mäso zatiahnuté, zaprášime základ gulašovej polievky múkou a mletou červenou paprikou. Chvíľku poriadne premiešavame a zalejeme hovädzím vývarom. Necháme asi 5 minút povariť. Pridáme blanšírované a nakrájané paradajky. Tento základ gulášovej polievky osolíme, pridáme mletú rascu, mletú červenú papriku, majorán a čerstvo namleté čierne korenie.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)