Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom

Niekto mi tu narobil chute z fazuľovým prívarkom, no fazuľa nebola, tak šošovicovo zemiavkový z opečeným párkom klobáskou a vajko.

Kuchár/ka: ELA
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 30.01.19

4.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: ELENA

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Suroviny 1 cibuľka, bobkové listy, smotana na varenie, vývar, soľ, korenie, 4 zemiaky, trošku masti, šošovica ja používamv z plechovky v slanom náleve ale môže byť aj obyčajná.. no treba namočiť a na dochutenie ocot.

  2. Krok 2.

    Cibulku nakrájame na drobno, speníme na masti, pridáme na male kocky nakrájané zemiaky, korenie, bobkový list podlejeme vývarom dusíme kým nezmaknu pridáme šošovicu zvarime v smotane si rozmiešame pol. lyžicu hl. múky na zahustenie prívarku a vylejeme to do hrnca znova zvarime a dochutíme octom podľa chuti podávame z opečeným parkom, klobaskou a vajkom

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Roláda bez múky s krémom