Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Boršč

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 150 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: billa.cz

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  2. Krok 2.

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

  3. Krok 3.

    Na masle osmažíme cibuľu, pridáme korenie, očistenú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa a pridáme nakrájané zemiaky, a hlávkovú kapustu. Keď je už zelenina hotová priáme nastrúhanú cviklu paradajkový pretlak a nakrájané uvarené mäso. Pridáme prelisovaný cesnak. Dosolíme podľa svojej chuti.

  4. Krok 4.

    Na tanieri môžme ozdobiť kyslou smotanou.



Lahodné bravčové karé na šťave s ryžou
Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi.
Plnená morčacia roláda so syrom a špenátom