Boršč
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 150 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: billa.cz
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 KS Bobkový list
- 200 g Kuracie mäso
- 300 g Bravčové mäso
- 5 KS Klinčeky
- 10 KS Čierne korenie
- 300 g Hovädzie mäso
- 5 KS Nové korenie
- 2 KS Mrkva
- 1 KS Petržlen
- 200 g Zemiaky
- 1 KS Hlávková kapusta
- 1 KS Paradajkový pretlak
- 2 strúčik Cesnak
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.
-
Krok 2.
Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.