Prajeme dobrú chuť :)

Boršč

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 150 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: billa.cz

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  2. Krok 2.

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Strúhaný tvarohový
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Cisárske trhance inak