Prajeme dobrú chuť :)

Kapustnica

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 09.06.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: plnielanu.zoznam.sk

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky olúpeme, pridáme soľ, rascu a varíme.

  2. Krok 2.

    Keď sa zemiaky trochu povaria, pridáme na drobno nakrájanú kyslú kapustu, klobásu nakrájame na kolieska a všetko uvaríme do mäkka.

  3. Krok 3.

    Potom prilejeme kyslú smotanu zmiešanou s múkou a povaríme.

  4. Krok 4.

    Nakoniec primiešame papriku s maslom rozmiešané v mlieku alebo smotane.



Kurací stroganov s ryžou a s hranolami
Francúzke zemiaky
Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi.