5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: plnielanu.zoznam.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 250 g Zemiaky
- 120 g Kapusta kyslá
- 1 ČL Rasca
- 200 ml Kyslá smotana
- 20 g Múka hladká
- 1 PL Červená paprika sladká
- 1 KS Klobása
- 1 ČL Soľ
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Zemiaky olúpeme, pridáme soľ, rascu a varíme.
-
Krok 2.
Keď sa zemiaky trochu povaria, pridáme na drobno nakrájanú kyslú kapustu, klobásu nakrájame na kolieska a všetko uvaríme do mäkka.
-
Krok 3.
Potom prilejeme kyslú smotanu zmiešanou s múkou a povaríme.
-
Krok 4.
Nakoniec primiešame papriku s maslom rozmiešané v mlieku alebo smotane.