Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborná Karfiolová polievka

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

4.2 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Karfiol si rozdelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Keď je mäkký, ružičky vyberieme a do vývaru pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Ružičky karfiolu si zatiaľ porozkrávame na menšie časti.

  2. Krok 2.

    Kým sa zemiaky varia, na panvičku si dáme rozpustiť maslo, na ktorej oprážime na drobno nakrájanú cibuľku. K nej pridáme nastrúhanú mrkvu a spolu to oprážime. Podlejeme malým množstvom vody podusíme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Penne so syrovou omáčkou
Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicovou omáčkou