Prajeme dobrú chuť :)

Vývar

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 25.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 8
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové kosti dáme variť do vody a obvaríme par minút.

  2. Krok 2.

    Potom zlejeme, opláchneme a vložíme do ľadovej vody.

  3. Krok 3.

    Necháme pomaly zovrieť a pridáme soľ, celé čierne a nové korenie, bobkový list, na špic noža mletý šafran.

  4. Krok 4.

    Potom pridáme mrkvu, petržlen, zeler, celú cibuľu, pór, kaleráb , kel, kapiu.

  5. Krok 5.

    Varíme na malom plyne cca 4-6 hodín. Pol hodinu pred dovarením pridám vňate ako zelerovú, petržlenovú a keď mám ligurček .

  6. Krok 6.

    Podávame s cestovinou.



Vykostené kuracie stehná na prírodno
Jablkový koláč
Znojemský guľáš