5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 8
Zdroj: Lenka Siváková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Bravčové kosti
- Soľ (podľa chuti)
- 10 KS Čierne korenie
- 10 KS Nové korenie
- 3 KS Bobkový list
- 4 KS Mrkva
- 1 KS Petržlen
- 1 KS Zeler sušený
- 1 KS Cibuľa
- 1 KS Pór
- 1 KS Zeler sušený
- 1 KS Kaleráb
- 5 KS Kel
- 1 KS Kapia červená
- Zelerová vňať (podľa potreby)
- Petržlenová vňať (podľa potreby)
- 300 g Cestoviny
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Bravčové kosti dáme variť do vody a obvaríme par minút.
-
Krok 2.
Potom zlejeme, opláchneme a vložíme do ľadovej vody.