Prajeme dobrú chuť :)

Hríbovo - zeleninová polievočka s haluškami

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 25.05.21

3 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masle si speníme postrúhanú cibuľu, pridáme pokrájaný hríb zrnitohlubikový.

  2. Krok 2.

    Ochutíme soľou, korením, rascou, cesnakom, mletou papriku a podlejeme vodou.

  3. Krok 3.

    Dusíme asi 15 min. Potom pridáme - mrkva, petržlen, zeler, zemiak a dolejeme vodou varíme do mäkka.

  4. Krok 4.

    Nakoniec dáme majoránku a zavaríme malé halušky.

  5. Krok 5.

    Halušky : Uvaríme malé halušky z vajca, polohrubej múky, soli, detskej krupice a vody.



Jednoduché opekané ázijské rezance
Grilované kurča na japonsky pôsob
Losos na masle a smotanové zemiaky