Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hríbovo - zeleninová polievočka s haluškami

.

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Vhodné na : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 25.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masle si speníme postrúhanú cibuľu, pridáme pokrájaný hríb zrnitohlubikový.

  2. Krok 2.

    Ochutíme soľou, korením, rascou, cesnakom, mletou papriku a podlejeme vodou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bruschetta s feta syrom
Trojfarebný tvarohový koláč
Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)