Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami

Ruku na srdce, každý z nás si občas rád beztrestně zahřeší. Kocour není doma, myšky mají pré a tak se stalo, že i u nás se na stole objevila taková trošku obligátní kulinářská prasečinka....

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.02.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Všetky suroviny dáme do veľa úzke nádoby (ideálne originál od tyčového el.šlehače, je nutné, aby sa tam hlava šľahača v priemere vošla tzv. Len tak tak), ponoríme šľahač až na dno, zapneme na najvyššie otáčky a pomaličky vysúvame. Žiadne zbesilé šľahanie sem a tam. Naozaj hustá majonéza sa tvorí priamo pred očami a je hotová behom okamihu.

  2. Krok 2.

    Ak si z nej chceme urobiť domácu tatarku, jednoducho potom pridáme najemno nakrájané sterilizované uhorky a cibuľku, prípadne dochutíme podľa fantázie.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Kuracie na horčici s ryžou
Kuracie prsia na čínsky spôsob