Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Šampiňónová omáčka

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 20.06.18

4.32 / 5 (62 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 3
Zdroj: simply-delicious-food.com

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Očistíme si cibuľu a nakrájame na jemno. Huby očistíme a nakrájame na plátky alebo kocky. Ďalej opláchneme petržlenovú vňať a nasekáme na jemno.

  2. Krok 2.

    V hrnci rozpálime olej a pražíme tam cibuľu do zlatistá. Pridáme huby, nasekanú petržlenovú vňať a bujón. Podlejeme to vodou a dusíme do mäkka hlavne huby.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Domáci veka chlieb s hermelínovou nátierkou
Kuracie rizoto so zeleninou
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou