Oškvarková nátierka
Když chci, aby mi zbyly škvarky na pomazánku, prostě si musím ještě zatepla část odebrat a hóóódně dobře uschovat... :) :).
Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 06.05.20
5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 25 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 350 g Oškvarky
- 1 KS Cibuľa (väčšia, nadrobno)
- 4 strúčik Cesnak
- 4 KS Vajce (varené na tvrdo, nastúhať)
- 4 KS Uhorky nakládané (na malé kocky)
- 2 PL Horčica plnotučná
- 2 PL Majonéza
- 2 PL Bravčová masť
-   Soľ (podľa chuti)
-   Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Škvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku spoločne s cibuľou a cesnakom, pridáme zvyšok surovín, dochutíme soľou a korením a dobre premiešame.
-
Krok 2.
Pozn .: Samozrejme, že najlepšie je na to domáci chlebík a navrch pekne posypať nasekanou jarnou cibuľkou.