Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Vajíčková nátierka so zelerom

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 13.06.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: dumnapadu.cz

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.

  2. Krok 2.

    Vajíčka nasekáme na drobno pridáme k vyhladenému zeleru pridáme horčicu a rozmiešame do hladká. Pridáme šunku a majonézu a premiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Cuketové halušky s cibuľkou a údeným mäsom
Domáca parená-kysnutá knedľa