Prajeme dobrú chuť :)

Cesnaková nátierka

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zmeknuté maslo si dáme do mištičky kde ho spolu s taveným syrom kvalitne rozmiešame. Pridáme tatársku omáčku, ktorá konzistenciu a chuť nátierky výborne zjemní.

  2. Krok 2.

    Očistíme si 2-3 strúčiky cesnaku a prelisujeme do nátierky. Na záver už len nastrúhame trocha tvrdého syra a dobre rozmiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Špenátové lasagne
Gaštanová torta