Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cesnaková nátierka

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zmeknuté maslo si dáme do mištičky kde ho spolu s taveným syrom kvalitne rozmiešame. Pridáme tatársku omáčku, ktorá konzistenciu a chuť nátierky výborne zjemní.

  2. Krok 2.

    Očistíme si 2-3 strúčiky cesnaku a prelisujeme do nátierky. Na záver už len nastrúhame trocha tvrdého syra a dobre rozmiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hríbová polievka
Zemiakový prívarok
Strúhaný tvarohový