Cesnaková nátierka
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 80 g Maslo
- 2 kocka Tavený syr
- 1 PL Tatárska omáčka
- 2 strúčik Cesnak
- 99.6 g Eidam tehla
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Zmeknuté maslo si dáme do mištičky kde ho spolu s taveným syrom kvalitne rozmiešame. Pridáme tatársku omáčku, ktorá konzistenciu a chuť nátierky výborne zjemní.
-
Krok 2.
Očistíme si 2-3 strúčiky cesnaku a prelisujeme do nátierky. Na záver už len nastrúhame trocha tvrdého syra a dobre rozmiešame.