Prajeme dobrú chuť :)

Bryndzová nátierka

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 15 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Maslo si poriadne rozmiešame s bryndzou. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľku a mletú papriku. Tvrdý syr si nastrúhame na jemnej strane strúhadla, pridáme k pripravenej zmesi a už len dochutíme pažítkou a bazalkou. Poriadne rozmiešame a natierame na chlebík :)

  2. Krok 2.

    Úplne na záver už len ozdobíme trochou syra a kapiou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Nepečené jahodové rezy
Špenátové halušky s tromi druhmi syra
Šuhajdy z bielej čokolády