Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bryndzová nátierka

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 15 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Maslo si poriadne rozmiešame s bryndzou. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľku a mletú papriku. Tvrdý syr si nastrúhame na jemnej strane strúhadla, pridáme k pripravenej zmesi a už len dochutíme pažítkou a bazalkou. Poriadne rozmiešame a natierame na chlebík :)

  2. Krok 2.

    Úplne na záver už len ozdobíme trochou syra a kapiou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Rajčinová polievka
Fazuľky na smotane
Marhuľové knedličky z tvarohového cesta