Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Šunková nátierka

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na malom množstve masla si oprážime nakrájanú cibuľku aj s vňaťou, ku ktorej pridáme na menšie kocky nakrájanú šunku alebo šunkovú salámu. Chvíľku dobre opražíme a necháme vychladnúť.

  2. Krok 2.

    Rozmiešame si cca 50g zmeknutého masla s taveným syrom ( ja som použila bambíno a plus aj jeden trojuholník šunkovej karičky, výber syra je na vás ), pridáme vychladnutú cibuľku so šunkou a trocha vegety. Všetko dobre rozmiešame a natierame na chlebík ;)

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kurča s plnkou a zemiakmi
Kuracie mäso s ryžou a hranolkami
Kuracie medailónky